LouiseStrand

Jeg hedder Louise Jung, er født i 1981 og mor til to dejlige drenge. Jeg er certificeret psykoterapeut i 2018.

Så længe jeg kan huske, har det optaget mig, hvordan vi gennem livet påvirkes af de mennesker, vi møder og det miljø vi vokser op i. Ligeledes bliver vores selvbillede i høj grad dannet ud fra de vurderinger, vi ser afspejlet gennem betydningsfulde mennesker i vores liv.

Jeg tror på, at alt er forbundet, og arbejder ud fra den overbevisning, at vi bliver frigjort til at hvile i vores kerne, når vi har forstået og forløst den bagage, vi har med os i livet. Alt det, der foregår i vores indre system af tanker og følelser, manifesterer sig i vores liv i større eller mindre grad afhængig af dets kraft og entydighed.

Jeg er begejstret for det terapeutiske arbejde, som tager udgangspunkt i det kreative univers, da jeg oplever, at det kan noget, som sproget ikke kan. Min terapiform bygger på de praktiske og teoretiske erfaringer jeg har gjort mig gennem mit arbejde med mennesker i alle aldre siden år 2000.

Når jeg har klienter vægter jeg særlig højt den strøm af informationer, vi får gennem bevidsthed og opmærksomhed på de sansninger og impulser, vi har i kroppen. Du vil opleve, at jeg inviterer dig til, at vende blikket mod kroppen og være her en stund med lidt nysgerrighed.

Jeg ser det som min rolle, at hjælpe dig til at finde hjem i dig selv og træffe de beslutninger, der føles rigtige for dig.